ΕΣ&ΠΣ

Τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Προεπιλεγμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
Αρχική Σελίδα Προσωπικό Επιστημονικό Προσωπικό

Γεώργιος Κακαρελίδης

Εκτύπωση

Βιογραφικά στοιχεία

Τηλ.: +30-2610-314170 Γραφείο: Κέντρο Δικτύων , 2ος Οροφος

email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   website: under construction

-----------------

Ο Γιώργος Κακαρελίδης διδάσκει Επιχειρησιακή Ερευνα - Στατιτστική &  Οικονομική τής Διοίκησης.

Συμμετέχει σε σειρά Προγραμμάτων και δράσεων για το ΤΕΙ.  Μεταξύ αυτών συντονίζει σε επίπεδο ΤΕΙ το Erasmus καθώς και το Γραφείο Διασύνδεσης.

Εχει εργασθεί επί εικοσαετία σε επιχειρήσεις (κατασκευαστικές, Πληροφορικής, βιομηχανικές) καθώς και ως ανεξάρτητος Σύμβουλος σε θέματα Επιχειρησιακά και Πληροφορικής σε Τράπεζες και Ελληνικό Δημόσιο, προτού προσληφθεί στο ΤΕΙ.

Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε Διεθνή Περιοδικά και  Πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων. Καλύπτουν Επιχειρησιακά και Εκπαιδευτικά Θέματα καθώς και εφαρμογές Πεπερασμένων Στοιχείων.

Συμμετέχει στα κοινά τής Πόλης ώς μέλος ΔΣ διαφόρων φορέων.

Τέλος η Κρίση που άρχισε στην Ευρώπη με την πρώϊμη δημιουργία τού Ευρώ, αλλά και την "Παγκοσμιοποίηση" εις βάρος τού Κοινοτικού Προτιμησιακού καθεστώτος, τόν ώθησε να ενεργοποιηθεί με αρθρογραφία στον Τύπο και συζητήσεις στην Τηλεόραση και το Διαδίκτυο στα σχετικά θέματα, έτσι ώστε διαχέονται ιδέες και πρακτικές που αφορούν τίς αιτίες και επιπτώσεις στην Πατρίδα μας και φυσικά σε κάθε Πολίτη, αποφάσεων, που πέρνονται χωρίς αυτόν, στην ελαφρώς παρανοϊκή και μουντή εποχή μας.

 

Τελευταία Ενημέρωση έγινε Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 00:20