ΕΣ&ΠΣ

Τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Προεπιλεγμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις

Αναθέσεις πτυχιακών εργασιών - Δεκέμβριος 2012

Εκτύπωση

Δείτε στο έγγραφο "ΑναθέσειςΠτυχιακώνΕργασιών_Δεκέμβριος2012" τις αναθέσεις πτυχιακών εργασιών για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2012 - 13.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρονται και τα θέματα που δεν έχουν ανατεθεί σε κάποια ομάδα και επομένως μπορούν να δηλωθούν στη Γραμματεία από τις ομάδες που υπέβαλαν αίτηση για πτυχιακή εργασία και δεν τους ανατέθηκε κάποιο θέμα.

 

 

Κατάργηση εργαστηριακών τμημάτων

Εκτύπωση

Καταργούνται εργαστηριακά τμήματα στα μαθήματα "Λογιστική" και "Εισαγωγή στην Επιχειρησιακή Έρευνα".

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

 

Θέματα Πτυχιακών Εργασιών Ακαδημαϊκού Έτους 2012 - 13

Εκτύπωση


ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι φοιτητές - φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας να δηλώσουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν στη Γραμματεία, είτε ατομικά είτε σε ομάδες μέχρι τριών (3) ατόμων, χρησιμοποιώντας το ειδικό έντυπο Δήλωσης Πτυχιακής Εργασίας.

Κάθε ομάδα φοιτητών - φοιτητριών καλείται να δηλώσει με σειρά προτίμησης τρία (3) θέματα από τα 50 που ανακοινώθηκαν, στο διάστημα 21 - 29 Νοεμβρίου 2012. Η δήλωση μπορεί να γίνει και μέσω e-mail, με επισύναψη του συμπληρωμένου εντύπου Δήλωσης Πτυχιακής Εργασίας (υπάρχει στο site του τμήματος) και αποστολή στη διεύθυνση esxediasmos@teipat.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Παρακαλούνται οι φοιτητές - φοιτήτριες να δηλώσουν θέματα πτυχιακών εργασιών ΜΟΝΟ σε περίπτωση που θα ξεκινήσουν άμεσα την εκπόνηση της εργασίας.

Πτυχιακή εργασία που θα ανατεθεί και δεν παρουσιάσει πρόοδο τουλάχιστον 50% εντός έξι (6) μηνών ή δεν ολοκληρωθεί - παρουσιαστεί εντός ενός (1) έτους, θα αποσύρεται. Την πρόοδο των πτυχιακών εργασιών θα τη δηλώνουν στη Γραμματεία εγγράφως οι εκάστοτε επιβλέποντες.

 

 

Πρόσκληση σε Διάλεξη

Εκτύπωση

Παρακαλώ δείτε τα επισυναπτόμενα που αφορούν ομιλία του Καθηγ. Μακιού με θέμα τους Συνεργατικούς Σχηματισμούς για την Ανάπτυξη και Δημιουργία Καινοτομίας.

 

Διδασκαλία Κατ' Επιλογήν Μαθημάτων

Εκτύπωση

Δείτε στην Ανακοίνωση τις ώρες διδασκαλίας και τους διδάσκοντες των μαθημάτων "Φορολογία και Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων" και "Διαχείριση Χαρτοφυλακίου και Προϋπολογισμοί"

 

 

Νέα Εργαστηριακά Τμήματα

Εκτύπωση

Δημιουργήθηκαν νέα εργαστηριακά τμήματα - Δείτε την Ανακοίνωση

 

 

Τελικό Πρόγραμμα Μαθημάτων

Εκτύπωση

Τελικό Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013

 

 

ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Εκτύπωση

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Αρχεία:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (webst.pdf)webst.pdf202 Kb
 


Σελίδα 7 από 10